Предлагамe ви услуги свързани с изработка на сайт, блог, онлайн магазин, форум и др.Цената е по предварителна договорка и  обикновенно варира така:

Малък сайт до 20 страници се изработва между 80 и 100лв.

Над 20 страници от 100 до 200 лв

Голям сайт с много функции и неограничен брой страници от 200 до 400 лв.

Всички сайтове са с вътрешна сео оптимизация,което прави сайта ви работещ още при стартирането на проекта.

Какво значи работещ сайт?

Всичко е твърде относително, но според моето разбиране за работещ сайт, освен визуалното представяне на информацията и лесната навигация сайтът трябва да бъде изработен така че да бъде харесан и от търсещите машини като google. В случай че вашият сайт е невидим за търсачката, не е посещаван от аудиторията свързана с вашата дейност може да се квалифицира като неработещ. Замислете се каква е ползата от сайт който посещавте единствено вие.

Бюджет за изработка на сайт?

Начините за изработка на сайт са много, има скъпо струващи и често не работещи проекти а също така евтини и работещи сайтове базирани на готови платформи. Точно такъв тип е и този сайт, базиран на платформата джумла. Сайтът има много функции които съм сметнал за необходимо да включа, като съм спестил хиляди модули и компоненти които предлага джумла обществото и то в повечето случаи безплатно. Колко може да струва подобен сайт? В зависимост от вашите претенции за дизайн и обемът от информация която трябва да се въведе прави цената различна и няма как да се определи точната сума за изработка на сайт Тъй като говорим за бюджет и трябва да споменем примерни цифри, за сайт подобен на този изработен със Джумла сумата може да бъде между 80 и 400 лв.

Какво предлагаме ?

Както споменахме по нагоре  предлагаме изработка на работещ сайт. Ефектен уеб дизайн и добри резултати в търсачките гарантирани при средно конкурентни ключови думи без да заплащате за онпейдж сео оптимизация – това е услуга която предлагам при поръчка за изработка на сайт.

Функционалност – административен панел с пълни права на собственика на сайта. Можете да променяте текстовете си снимките видеото по най-лесният начин  Ниска цена на сайт напълно отговарящ на вашите изисквания.След изработката на вашият сайт ще ви обучим как да работите с административния си панел и да подобрите посещенията ви от гугъл.

Срокове и време за изработка?

Няколко дни или  седмица как ви се струва? Сроковете и времето за изработка на вашият уеб сайт в голяма степен зависи и от вас, вие трябва да предоставите информация, като текстове, снимков материял и тн.

За въпроси използвайте контактната форма.