Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42

Уеб дизайн на Джумла създаване и редактиране на шаблони.

Предлагам ви всичко необходимо за вашият Джумла или друг вид динамичен сайт.Преводи на модули теми и компоненти. Редакция на стиловете им и персонализация на кода според вашите изисквания. Графична обработка на съществуващите елементи в шаблон на динамични сайтове. Изработка на флаш и gif банери и логота и др. Шаблони за Джумла можете да изтеглите от ТУК

 Уеб дизайн и редактиране на шаблони.

 След като вече сме избрали готова темата (шаблон) за нашият сайт ние трябва да го персонализираме за да получим уеб дизайн подхождащ на съдържанието и тематиката.Красивият уеб дизайн е свързан основно с графичните елементи на сайта и в конкретният случай с шаблона му. Популярната програма Adobe Photoshop ни предоставя много възможности за създаването на уникален графичен дизайн.С няколко бързи и лесни стъпки използвайки този ценен софтуер можем да променим шаблона и да го направим уникален.

1. Инсталираме шаблона в нашият Джумла сайт преглеждаме всички графики и обмисляме кой картинки искаме да променим.

2. Разархивираме шаблона на компютъра си и намираме въпросните изображения след което ги редактираме или създаваме нови със същият размер (широчина височина) същото име и тип на файла JPG,GIF и др.

3.Заменяме редактираните или новосъздадени графики които намираме в /templates/име на шаблон/папка 

4. Редакция на CSS стиловете промяна на цветовете на фона и шрифта, промяна размерите на рамки линии картинки и др.

Уеб дизайн  с Artisteer

Артистер е платена програма за създаване на шаблони за платформите Joomla, Drupal, Wordpress, DotNetNuke и Blogger по най-бързият начин неизискващ познания по програмиране. Пробна версия можете да изтеглите от http://www.artisteer.com/

Абонаментна СЕО оптимизация и поддръжка на сайт от 50 до 150 лева на месец. В абонамента влизат услугите: СЕО оптимизация, защита от зловреден софтуер и хакери.Цени за уеб дизайн или изработка на сайт. Цените се определят от обема на проекта. За малки сайтове цените са между 80 и 100 лв. над 20 страници от 100 до 200 лв. онлайн магазини над 200 лв.

Въпроси можете да зададете от контактната форма по skype: delfin_136422 или на тел: 0988 847 751

Имейл 
Име 
Текст