SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

СЕО оптимизация и класиране в google на първа страница,повече посетители и потенциални клиенти със SEO успехът ви е  гарантиран.

ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА

Предлагаме интернет реклама, оптимизация и популяризиране на сайтове. Рекламни и сео кампании реклама във Facebook форуми и социални мрежи.

УЕБ ДИЗАЙН

Уеб дизайн и изработка на динамични и статични сайтове.Изработка на онлайн магазини, каталози, фирмени сайтове форуми и др. с онпейдж сео оптимизация.

Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42

Колко време можем да се задържим в топ позиции след оптимизацията?

Трайноста зависи от няколко фактора.

Когато връзките към вашият сайт са дълготрайни можете да се задържите на първа страница около година и повече, в случай че сте във средната конкуренция.

 

Много от оптимизаторите купуват връзки от други сайтове които прекъсват след като абонамента прекрати.Естествено е в този случай да се сринат вашите резултати и да се върнете там където сте били преди стартирането на сео кампанията. При оптимизация с постоянни връзки, като регистрация в авторитетни директории и сайтове, както и обмен с партньори резултатите се задържат значително по дълго време.

Какво трябва да знаете за да бъдете в топ позиции дълго време?

1 Абонаментна услуга за оптимизация на сайт ще ви задържи в топа.

2 Попитайте вашият оптимизатор от къде са връзките към вашият сайт. Имали закупени и каква е гаранцията че ще се задържат.

3 Добавяйте ново съдържание в сайта си.

4 Изграждайте нови връзки.

5 Следете за новите ъпдейти на търсачките.  

Абонаментна СЕО оптимизация и поддръжка на сайт от 50 до 150 лева на месец. В абонамента влизат услугите: СЕО оптимизация, защита от зловреден софтуер и хакери.Цени за уеб дизайн или изработка на сайт. Цените се определят от обема на проекта. За малки сайтове цените са между 80 и 100 лв. над 20 страници от 100 до 200 лв. онлайн магазини над 200 лв.

Въпроси можете да зададете от контактната форма по skype: delfin_136422 или на тел: 0988 847 751

Имейл 
Име 
Текст