Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42

Изработка на рекламен видео клип

Интересният видео клип разпостранен в социалните медии е мощно средство за реклама в интернет. Няколкото снимки публикувани в нашият сайт не дават достатъчно информация колкото и добре да сме описали продукта или услугата, която предлагаме. Един добре направен клип ще предостави много повече информация и от най-подробната статия.

Освен във  вашият сайт клипчето може да се публикува в стотици социални мрежи и форуми, където всяко едно харесване или споделяне е вот на доверие с лавинообразната структура на социалните медии имате шанс вашият клип  да бъде видян от хиляди потребители в интернет. По този начин освен популярност ще получите и трафик към вашият сайт.

Осем години след създаването си YouTube може да се похвали, че вече има 1 милиард уникални посещения на месец.Facebook VBOX7 GOOGLE + и още стотици социални мрежи могат да ви направят популярен.

 

Какво ви предлагам? 

  • Видео обработка и монтаж.  
  • Създаване на видео клип от снимки.
  • Видео споделяне на вече съществуващ клип.
  • Харесвания, споделяния и коментари на вашият клип във фейсбук туитер ютуб и др.

За повече информация се свържете с мен.

 

 

Абонаментна СЕО оптимизация и поддръжка на сайт от 50 до 150 лева на месец. В абонамента влизат услугите: СЕО оптимизация, защита от зловреден софтуер и хакери.Цени за уеб дизайн или изработка на сайт. Цените се определят от обема на проекта. За малки сайтове цените са между 80 и 100 лв. над 20 страници от 100 до 200 лв. онлайн магазини над 200 лв.

Въпроси можете да зададете от контактната форма по skype: delfin_136422 или на тел: 0988 847 751

Имейл 
Име 
Текст