Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42

Уеб дизайн и изработка на статичен сайт.

Статичният уеб сайт е вече една отживелица която всеки ден губи своите привърженици, но въпреки това реших тук да напиша нещо и по тази тема. Липсата на администраторски панел на такъв вид сайт ви прави вечно свързани с уеб дизайнерът ви.Повечето от статичните сайтове който са ми поръчвали за seo оптимизация след кратки разговори с поръчителя ми за оптимизация са били изтривани, като на тяхно място сме изграждали динамични сайтове. Графичните дизайнери предпочитат именно тоя тип сайтове, добре изглеждащи визуално но с малко възможности.   

Софтуерни програми за уеб дизайн на статични сайтове.

За създаването и изработка на статичен сайт съществуват много програми. Програми за графична, флаш, видео обработка както и такива за редакция или генериране на код.Най-лесеният начин за създаване на флаш сайт е с програмата Flash Effect Maker. С няколко лесни стъпки и съвсем малко познания можете да създадете ефектен статичен флаш сайт или отделни флаш елемени за статичен или динамичен уеб сайт.Програмата има много версии както и кракове за почти всички. Най-лесният и бърз начин за създаване на статични страници е с програмите Web Page Maker и Web Builder. Най- добрата програма за създаване на уеб страници за мен е Dreamweaver. Подържа всички уеб стандарти и е една от любимите програми на повечео уеб дизайнери. Една също полезна програма за уеб дизайн на статични страници е и Microsft Front Page. За Office 2003 се купува отделно от пакета но не е трудно да се намери безплатно като торент.

Преди да си направите уеб сайт помислете за оптимизацията - моят съвет е да не правите вашият сайт статичен.

Абонаментна СЕО оптимизация и поддръжка на сайт от 50 до 150 лева на месец. В абонамента влизат услугите: СЕО оптимизация, защита от зловреден софтуер и хакери.Цени за уеб дизайн или изработка на сайт. Цените се определят от обема на проекта. За малки сайтове цените са между 80 и 100 лв. над 20 страници от 100 до 200 лв. онлайн магазини над 200 лв.

Въпроси можете да зададете от контактната форма по skype: delfin_136422 или на тел: 0988 847 751

Имейл 
Име 
Текст