Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42

Имейл маркететинг - нюз лейтър

Имейл маркетинга или изпращането на не поискани търговски съобщения е малко поостарял метод за онлайн реклама но въпреки това си има своите привърженици. При използване на качествен софтуер могат да се подберат имейли тясно свързани с таргета на сайта.Практиката показва че между 30 и 40% от отворилите имейла посещават и сайта. Имейл маркетинг или спам? Както и да го наречете този популярен метод все още върши доста добра работа в повечето пазарни ниши.Въпреки че от 2006 година излезе закон относно тази маркетингова практика спамът се увеличава, като под всяко изпратено писмо се цитира както законът така и мястото от където е прихванат вашият  имейл. Накратко казано текста най-долу оправдава изпращача.

Какво казва законът относно имеил маркетинга?

Непоискани търговски съобщения .Чл. 6. (1) Доставчик на услуги, който изпраща непоискани търговски съобщения по електронната поща без предварително съгласие на получателя, е длъжен да осигури ясното и недвусмислено разпознаване на търговското съобщение като непоискано още с постъпването му при получателя. (2) (изм. доп. ДВ бр. 105/2006 г.) Комисията за защита на потребителитеводи електронен регистър на електронните адреси на юридическите лица, които не желаят да получават непоискани търговски съобщения, по ред, определен с наредба на Министерския съвет. (3) Забранява се изпращането на непоискани търговски съобщения на електронни адреси, вписани в регистъра по ал. 2. (4) Забранява се изпращането на непоискани търговски съобщения на потребители без предварителното им съгласие.

Оптимизация на сайт или спам.

Оптимизацията определено е истинският онлайн маркетингов инструмент.Попадате в сайт защо е позициониран  в търсачката. В сайта влиза човек които търси дума или фраза. Трафикът е базиран не на спам а на повишаване на качеството на сайта и стратегията при изборът и класирането на сайта по търсени и популярни ключови думи.Когато сайтът ви е нов и нямате търпение да го напълните с посетители можете да се възползвате и от разпращането на непоискани съобщения (email маркетинг)

При желание от ваша страна можем да извършим такава кампания за вашият бизнес.

Абонаментна СЕО оптимизация и поддръжка на сайт от 50 до 150 лева на месец. В абонамента влизат услугите: СЕО оптимизация, защита от зловреден софтуер и хакери.Цени за уеб дизайн или изработка на сайт. Цените се определят от обема на проекта. За малки сайтове цените са между 80 и 100 лв. над 20 страници от 100 до 200 лв. онлайн магазини над 200 лв.

Въпроси можете да зададете от контактната форма по skype: delfin_136422 или на тел: 0988 847 751

Имейл 
Име 
Текст