Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42

Статии за сео оптимизация

Колко време можем да се задържим в топ позиции след оптимизацията?

Трайноста зависи от няколко фактора.

Когато връзките към вашият сайт са дълготрайни можете да се задържите на първа страница около година и повече, в случай че сте във средната конкуренция.

Прочети още...

Какво трябва да знаете за отпимизацията на сайт.

Оптимизацията на сайта ви го прави посещаван. В добре оптимизираният сайт посетителите влизат от гугъл с ключови думи. За всяка пазарна ниша се подбират търсени ключови думи, чрез които сайтът достига до подходящата целева група.

Прочети още...

Seo оптимизация и PageRank

PageRankPageRank (пейдж ранг) е алгоритъм създаден от Лари Пейдж и е патентована запазена марка на компанията Гугъл.Значението на google PageRank при seo оптимизацията е вече не е толкова голямо.

Прочети още...

Тунинги в компонента virtuemart

 

Добавяне на рамка на снимките

img.browseProductImage { border:1px solid #000000; }

Ако желаете да заоблите ъглите на картинките добавете и следните редове:

Прочети още...

Оптимизация на Джумла сайт

Оптимизация. Всички знаем за предимствата на WordPress в Google пред останалите системи за управление на съдържанието и не напразно WordPress е любимата система на повечето seo оптимизатори.

Прочети още...

Абонаментна СЕО оптимизация и поддръжка на сайт от 50 до 150 лева на месец. В абонамента влизат услугите: СЕО оптимизация, защита от зловреден софтуер и хакери.Цени за уеб дизайн или изработка на сайт. Цените се определят от обема на проекта. За малки сайтове цените са между 80 и 100 лв. над 20 страници от 100 до 200 лв. онлайн магазини над 200 лв.

Въпроси можете да зададете от контактната форма по skype: delfin_136422 или на тел: 0988 847 751

Имейл 
Име 
Текст