SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

СЕО оптимизация и класиране в google на първа страница,повече посетители и потенциални клиенти със SEO успехът ви е  гарантиран.

ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА

Предлагаме интернет реклама, оптимизация и популяризиране на сайтове. Рекламни и сео кампании реклама във Facebook форуми и социални мрежи.

УЕБ ДИЗАЙН

Уеб дизайн и изработка на динамични и статични сайтове.Изработка на онлайн магазини, каталози, фирмени сайтове форуми и др. с онпейдж сео оптимизация.

Инструменти за SEO оптимизация

Съществуват много инструменти за seo оптимизация тук ще опиша някой от тях. Google Toolbar–инструмент за измерването на PageRank полезен инструмент за seo оптимизaция на сайт OptiLink – проверка на структурата на линковете, също ценен инсрумент за

seo оптимизиране на сайт. Arelis – софтуер за намирането и работата с партньори за обмен на линкове оптимизирайте сайта си чрез обмен на линкове. WebPosition Gold– проверява за класирането на сайта в търсачките. Search Engine Optimizer - seo инструменти за автоматимен анализ на процеса на оптимизация – от този софтуер може да си извлечете цени съвети за една добра seo оптимизация в интернет. Word Tracker–По лесно намиране на ключовите думи. Keyword Density Analizer – За измерването на гъстотата на ключовите думи и фрази. Link Popularity Check – Проверка на входящите линкове сочещи към сайта. Market Leap - SEO инструменти, с които може да определите популярността на линковете, колко от страниците са индексирани. Sim Spider– Как изглеждат страниците през очите на търсачките. Queryster – Проучване за една и съща фраза или дума едновременно в няколко търсачки Форуми за SEO оптимизация Webmaster World – Форум който дискутира Google, изследвания на новите промени в търсачката. JimWorld -SEO инструменти. Форуми за Google дискусии за различни SEO методики Planet Ocean Search Engine News – Статии за търсачките, информацията е платена. Search Engine Watch – SEO конференция, развитието на търсачките, кактои изискванията им и новите промени в тях. Google: информация за уебмастери Информация за уебмастери - уеб дизайн и оптимизация. Уеб магазин - PageRank, до най-малката подробност. Сайта включва и онлайн калкулатор. IPR Computing Whitepaper on PageRank- полезна информация за PageRank.Copyscape SEO инструмент за проверка уникалноста на статията. Инструменти за SEO оптимизация

Абонаментна СЕО оптимизация и поддръжка на сайт от 50 до 150 лева на месец. В абонамента влизат услугите: СЕО оптимизация, защита от зловреден софтуер и хакери.Цени за уеб дизайн или изработка на сайт. Цените се определят от обема на проекта. За малки сайтове цените са между 80 и 100 лв. над 20 страници от 100 до 200 лв. онлайн магазини над 200 лв.

Въпроси можете да зададете от контактната форма по skype: delfin_136422 или на тел: 0988 847 751

Имейл 
Име 
Текст