SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

СЕО оптимизация и класиране в google на първа страница,повече посетители и потенциални клиенти със SEO успехът ви е  гарантиран.

ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА

Предлагаме интернет реклама, оптимизация и популяризиране на сайтове. Рекламни и сео кампании реклама във Facebook форуми и социални мрежи.

УЕБ ДИЗАЙН

Уеб дизайн и изработка на динамични и статични сайтове.Изработка на онлайн магазини, каталози, фирмени сайтове форуми и др. с онпейдж сео оптимизация.

Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42

Инструменти за SEO оптимизация

Съществуват много инструменти за seo оптимизация тук ще опиша някой от тях. Google Toolbar–инструмент за измерването на PageRank полезен инструмент за seo оптимизaция на сайт OptiLink – проверка на структурата на линковете, също ценен инсрумент за

seo оптимизиране на сайт. Arelis – софтуер за намирането и работата с партньори за обмен на линкове оптимизирайте сайта си чрез обмен на линкове. WebPosition Gold– проверява за класирането на сайта в търсачките. Search Engine Optimizer - seo инструменти за автоматимен анализ на процеса на оптимизация – от този софтуер може да си извлечете цени съвети за една добра seo оптимизация в интернет. Word Tracker–По лесно намиране на ключовите думи. Keyword Density Analizer – За измерването на гъстотата на ключовите думи и фрази. Link Popularity Check – Проверка на входящите линкове сочещи към сайта. Market Leap - SEO инструменти, с които може да определите популярността на линковете, колко от страниците са индексирани. Sim Spider– Как изглеждат страниците през очите на търсачките. Queryster – Проучване за една и съща фраза или дума едновременно в няколко търсачки Форуми за SEO оптимизация Webmaster World – Форум който дискутира Google, изследвания на новите промени в търсачката. JimWorld -SEO инструменти. Форуми за Google дискусии за различни SEO методики Planet Ocean Search Engine News – Статии за търсачките, информацията е платена. Search Engine Watch – SEO конференция, развитието на търсачките, кактои изискванията им и новите промени в тях. Google: информация за уебмастери Информация за уебмастери - уеб дизайн и оптимизация. Уеб магазин - PageRank, до най-малката подробност. Сайта включва и онлайн калкулатор. IPR Computing Whitepaper on PageRank- полезна информация за PageRank.Copyscape SEO инструмент за проверка уникалноста на статията. Инструменти за SEO оптимизация

Абонаментна СЕО оптимизация и поддръжка на сайт от 50 до 150 лева на месец. В абонамента влизат услугите: СЕО оптимизация, защита от зловреден софтуер и хакери.Цени за уеб дизайн или изработка на сайт. Цените се определят от обема на проекта. За малки сайтове цените са между 80 и 100 лв. над 20 страници от 100 до 200 лв. онлайн магазини над 200 лв.

Въпроси можете да зададете от контактната форма по skype: delfin_136422 или на тел: 0988 847 751

Имейл 
Име 
Текст