SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

СЕО оптимизация и класиране в google на първа страница,повече посетители и потенциални клиенти със SEO успехът ви е  гарантиран.

ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА

Предлагаме интернет реклама, оптимизация и популяризиране на сайтове. Рекламни и сео кампании реклама във Facebook форуми и социални мрежи.

УЕБ ДИЗАЙН

Уеб дизайн и изработка на динамични и статични сайтове.Изработка на онлайн магазини, каталози, фирмени сайтове форуми и др. с онпейдж сео оптимизация.

Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42

Seo оптимизация и PageRank

PageRankPageRank (пейдж ранг) е алгоритъм създаден от Лари Пейдж и е патентована запазена марка на компанията Гугъл.Значението на google PageRank при seo оптимизацията е вече не е толкова голямо.

Пейдж ранг се дава на страници въз основата на алгоритъм който изчислява броя и качеството на хипер връзки (линкове) сочещи към определена страница. Ако страница бива сочена от други страници с висок ранг тя се счита за важна. С цел да се манипулира PageRank са създадени изкуствено много сайтове чиято цел е търговия с линкове.Такива сайтове наречени от гугъл ферми за линкове биват наказвани и не носят желания ефект, като могат да ви навредят.Компанията Гугъл изрично забранява търговията с линкове. Вероятно сте попадали на сайтове който предлагат seo оптимизация и обещават десетки или стотици връзки след заплащане на определена сума.

Съвети за вдигане на PageRank

1.Изграждаите връзките към вашият сайт ръчно а не със софтуер.

2.Не купувайте линкове от сайтове ферми.

3.Изграждайте връзки със сайтове с подобна на вашият сайт тематика.

4.Изграждайте връзките бавно за да не събудите подозрението на гугъл.

5.Разменяйте връзки със сайтове с висок page rank (пейдж ранк)

Абонаментна СЕО оптимизация и поддръжка на сайт от 50 до 150 лева на месец. В абонамента влизат услугите: СЕО оптимизация, защита от зловреден софтуер и хакери.Цени за уеб дизайн или изработка на сайт. Цените се определят от обема на проекта. За малки сайтове цените са между 80 и 100 лв. над 20 страници от 100 до 200 лв. онлайн магазини над 200 лв.

Въпроси можете да зададете от контактната форма по skype: delfin_136422 или на тел: 0988 847 751

Имейл 
Име 
Текст