SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

СЕО оптимизация и класиране в google на първа страница,повече посетители и потенциални клиенти със SEO успехът ви е  гарантиран.

ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА

Предлагаме интернет реклама, оптимизация и популяризиране на сайтове. Рекламни и сео кампании реклама във Facebook форуми и социални мрежи.

УЕБ ДИЗАЙН

Уеб дизайн и изработка на динамични и статични сайтове.Изработка на онлайн магазини, каталози, фирмени сайтове форуми и др. с онпейдж сео оптимизация.

Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42

SEO Оптимизатор - специалист.

  Като вече доказал се seo специалист реших да напиша тази статия с цел да я класирам на първа страница в гугъл по ключовите думи seo оптимизатор и seo специалист.

Мислите ли че един добър SEO оптимизатор ще използва платени реклами за де стигне до вас?Пиша това защото ежедневно попадам на рекламирани сайтове предлагащи seo а реално те не се класират в органичните резултати на google. По какви ключови думи би искал да класира сайта си един сео специалист според вас? Според мен за да стигне до хората които търсят SEO оптимизатор (специaлист) ключовите думи би трябвало да са тези изписани горе. 

Съвети при избор на сео специалист 

Преди да станете клиент на някой прехвален SEO специалист ви съветвам да проверите личните му резултати в търсачките (google). Запомнете че специалист който не може да класира личния си сайт по конкурентни думи на първа страница няма да успе да класира и вашият сайт. Имайте впредвид че за изграждането на вашият сайт можете да изберете за дизайнер seo оптимизатор специялист който да използва тънкости още при създаването на сайта ви. Уверете се че вашият seo специалист е запознат с ъпдеитите на google. Запомнете че при неправилна оптимизация вашият сайт може да бъде наказан.

Абонаментна СЕО оптимизация и поддръжка на сайт от 50 до 150 лева на месец. В абонамента влизат услугите: СЕО оптимизация, защита от зловреден софтуер и хакери.Цени за уеб дизайн или изработка на сайт. Цените се определят от обема на проекта. За малки сайтове цените са между 80 и 100 лв. над 20 страници от 100 до 200 лв. онлайн магазини над 200 лв.

Въпроси можете да зададете от контактната форма по skype: delfin_136422 или на тел: 0988 847 751

Имейл 
Име 
Текст