SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

СЕО оптимизация и класиране в google на първа страница,повече посетители и потенциални клиенти със SEO успехът ви е  гарантиран.

ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА

Предлагаме интернет реклама, оптимизация и популяризиране на сайтове. Рекламни и сео кампании реклама във Facebook форуми и социални мрежи.

УЕБ ДИЗАЙН

Уеб дизайн и изработка на динамични и статични сайтове.Изработка на онлайн магазини, каталози, фирмени сайтове форуми и др. с онпейдж сео оптимизация.

Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42

SEO оптимизация за google - класиране

Надпреварата за класиране в google на първа страница е факт, а в последните 5 години стотици фирми се конкурират за предни позиции по търсени думи и фрази.

Известно е че google е най-използваната търсачка в днешно време. Преди години фирмите подържаха собствените си сайтове само защото беше въпрос на престиж. С времето интернет стана много по популярен, и измести много медии. Към днешна дата не познавам хора които публикуват обяви във вестници или да купуват такива. В България най-използваната търсачка е гугъл над 95% от търсенията у нас и не само са с гугъл. Компанията обявява че всеки ден се появяват хиляди нови заявки за търсене с непознати до сега ключови думи. Търсенето и предлагането в интернет вече реализира огромни печалби на собствениците на онлайн магазини и фирми предлагащи стоки и услуги.За успешното предлагане на стоки и услуги в интернет е нужно сайтът да се класира в google по популярни и търсени ключови думи свързани с тематиката на сайта. 

Класиране на сайт в google. 

Класиране на сайт в google е услуга която се нарича seo оптимизация.Компанията гугъл не разкрива тайните на алгоритъма си и много SEO специалисти от цял свят обзети от идеята за по добър интернет маркетинг чрез класиране в google. След много експерименти и анализи на гугъл бот успешно избутват и класират сайтовете си на челните позиции.По известните методи и с тактики за по добро класиране на сайт в google можете да прочетете в този сайт.Като и в сео блога който подържам. Този сайт предлага услугата seo оптимизация за успешното класиране на сайта ви в google.Предлагам ви също и безплатна консултация и одит относно състоянието на вашият сайт.

Абонаментна СЕО оптимизация и поддръжка на сайт от 50 до 150 лева на месец. В абонамента влизат услугите: СЕО оптимизация, защита от зловреден софтуер и хакери.Цени за уеб дизайн или изработка на сайт. Цените се определят от обема на проекта. За малки сайтове цените са между 80 и 100 лв. над 20 страници от 100 до 200 лв. онлайн магазини над 200 лв.

Въпроси можете да зададете от контактната форма по skype: delfin_136422 или на тел: 0988 847 751

Имейл 
Име 
Текст