SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

СЕО оптимизация и класиране в google на първа страница,повече посетители и потенциални клиенти със SEO успехът ви е  гарантиран.

ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА

Предлагаме интернет реклама, оптимизация и популяризиране на сайтове. Рекламни и сео кампании реклама във Facebook форуми и социални мрежи.

УЕБ ДИЗАЙН

Уеб дизайн и изработка на динамични и статични сайтове.Изработка на онлайн магазини, каталози, фирмени сайтове форуми и др. с онпейдж сео оптимизация.

Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42

Оптимизация на Джумла сайт

Оптимизация. Всички знаем за предимствата на WordPress в Google пред останалите системи за управление на съдържанието и не напразно WordPress е любимата система на повечето seo оптимизатори.

Ясно е че google харесва леките а също и блогерските сайтове. Този сайт е изработен с Джумла и до момента показва отлични резултати като добре оптимизиран сайт по избрани от мен ключови думи за търсене в Google. Идеята ми е да направя успешна оптимизация именно с Джумла. В менюто Уеб Дизайн прочетете статията SEO оптимизация за Джумла сайт. Приятелски адреси URL. Всички знаем как късите URL оказват влияние на резултатите в google скъсяването на URL и вкарването на ключова дума в него прави нашия Джумла сайт с една по добра SEO опимизация. Ето едно решаване на проблеми с шаблон при включване на mod_rewrite. Прeименувате htaccess.txt на .htaccess. Давате права 644 на файла configuration.php за да можете да го отворите и редактирате Отваряте файла и там, където пише: var $live_site =’нещо’ го махате и го заменяте var $live_site = 'http://www.иметонавашиясайт.com'; 

Как да премахнем Meta Generator тага? Оптимизаця на Джумла с премахването на излишния мета таг . Joomla Файлът, който трябва да редактирате се нарича head.php и се намира тук: /libraries/joomla/document/html/renderer/head.php трябва да намерите този код (~ред 167): $strHtml .= $tab.''.$lnEnd; преди самият код просто трябва да сложите // , за да го деактивирате: //$strHtml .= $tab.''.$lnEnd; Как да си напривим Sitemap? Оптимизация със създаване на сайтмап за да се индексират всички страици на сайта.Най-бързят начин без да инсталираме софтуер на компютъра и без регистрации по сайтове. Ето първи вариянт Free Online Sitemap. Ворият по лесен вариянт е като инсталирате компонента JCrawler освен че генерирате автоматична Sitemap и Robot.txt имате възможност да събмитнете сайта си в Google, Ask.com, Освен това, Yahoo и MSN.Компонента може да изтеглите от тук или от сайта на JCrawler. Google и Джумла какво може да ни попречи? Знаем как еднаквато съдържание в статиите може да ни навреди. Тук ще ви дам няколко примера който могат да ви попречат в гугъл. Джумла генерера автоматично много URL които могат да бъдат забелязани и кеширани от гугъл и под различните връзки да стои една и съща статия например: на URL http://delfin13.com/ http://delfin13.com/option=com_content&view=article&id=46&Itemid=1 http://delfin13.com/option=com_content&view=article&id=46&Itemid= са една и съща статия , ако забележите че гугъл е индексирал подобни връзки не се надявайте на добри резултати.Направете следният опит в адресната лента след името на домейна ви сложете това: http://domein/option=com_content&view=article&id=46&Itemid=1 и забележете че имате още един линк към страницата ако гугъл е кеширал подобна връзка вече имате проблем с резултатите. Възможните начини за решаването на проблема са : огрраничаване на нежеланите връзки в robot.txt или използването на canonical URL . Модул за канонизиране на URL изтеглете от тук

Дублирано съдържание в Джумла може да видите още един неприятен кеш на сайта си в гугъл например http://delfin13.com/ и едновременно http://www.delfin13.com/ този проблем може да решите във фаила .htaccess използвайки пренасочване с Redirect 301 първо трябва да преименувате файла от .htaccess.txt на .htaccess и да му дадете права 644 ето и кода:

RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.delfin13.com$ [NC] RewriteRule ^(.*)$ http://delfin13.com/$1 [R=301,L] RewriteCond %{THE_REQUEST} ^[A-Z]{3,9}\ /index\.(php|html) [NC

Излишни линкове в сайта Ако използавате компонента com_jcomments ще забележите че в страницата ви остава един линк : http;//www.joomlatune.com/ Забележете високия PR сайта и начина по който се е увеличил чрез распостраняването на линка си. Премахването става от файла tpl_index.php който се намира в : \com_jcomments_v2.0.0.16\tpl\default\tpl_index.php премахнете кода :div id="comments-footer" align="center">getVar('support'); ?> който се намира на линия 59

 

 

Абонаментна СЕО оптимизация и поддръжка на сайт от 50 до 150 лева на месец. В абонамента влизат услугите: СЕО оптимизация, защита от зловреден софтуер и хакери.Цени за уеб дизайн или изработка на сайт. Цените се определят от обема на проекта. За малки сайтове цените са между 80 и 100 лв. над 20 страници от 100 до 200 лв. онлайн магазини над 200 лв.

Въпроси можете да зададете от контактната форма по skype: delfin_136422 или на тел: 0988 847 751

Имейл 
Име 
Текст