В добре оптимизираният сайт посетителите влизат от гугъл с ключови думи. За всяка пазарна ниша се подбират търсени ключови думи, чрез които сайтът достига до подходящата целева група.

Може би сте забелязали че когато търсите нещо с google вие изписвате ключова фраза или дума а не име на фирма или домейн (име на сайт).

Как се прави оптимизацията?

Оптимизация се прави вътре в сайта. Прави се анализ на всяка страница подбират се правилни заглавия и описания, при нужда се добавя текст. Текста(съдържанието) е един от основните двигатели при вътрешната оптимизация.Оптимизация извън сайта. Това е същинската оптимизация и тежката артилерия в seo.Когато авторитетни сайтове и тематични статии изпращат линкове към вашият сайт той се класира в топ позиции по най търсените и конкурентни думи.

За колко време се постигат резултатите?

При вътрешната оптимизация резултатите идват от седмица до две. Сайтът се класира до определена позиция и остава там. При външната оптимизация резултатите се получават след първият месец, като изкачването нагоре може да продължи до 3 месеца. При външната оптимизация е нужно време google да забележи връзките към сайта.

SEO оптимизация за google – класиране

Надпреварата за класиране в google на първа страница е факт, а в последните 10 години стотици фирми се конкурират за предни позиции по търсени думи и фрази.

Известно е че google е най-използваната търсачка в днешно време. Преди години фирмите подържаха собствените си сайтове само защото беше въпрос на престиж. С времето интернет стана много по популярен, и измести много медии. Към днешна дата не познавам хора които публикуват обяви във вестници или да купуват такива. В България най-използваната търсачка е гугъл над 95% от търсенията у нас и не само са с гугъл. Компанията обявява че всеки ден се появяват хиляди нови заявки за търсене с непознати до сега ключови думи. Търсенето и предлагането в интернет вече реализира огромни печалби на собствениците на онлайн магазини и фирми предлагащи стоки и услуги.За успешното предлагане на стоки и услуги в интернет е нужно сайтът да се класира в google по популярни и търсени ключови думи свързани с тематиката на сайта.

Класиране на сайт в google.

Класиране на сайт в google е услуга която се нарича seo оптимизация.Компанията гугъл не разкрива тайните на алгоритъма си и много SEO специалисти от цял свят обзети от идеята за по добър интернет маркетинг чрез класиране в google. След много експерименти и анализи на гугъл бот успешно избутват и класират сайтовете си на челните позиции.По известните методи и с тактики за по добро класиране на сайт в google можете да прочетете в този сайт.Като и в сео блога който подържам. Този сайт предлага услугата seo оптимизация за успешното класиране на сайта ви в google.Предлагам ви също и безплатна консултация и одит относно състоянието на вашият сайт.