SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

СЕО оптимизация и класиране в google на първа страница,повече посетители и потенциални клиенти със SEO успехът ви е  гарантиран.

ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА

Предлагаме интернет реклама, оптимизация и популяризиране на сайтове. Рекламни и сео кампании реклама във Facebook форуми и социални мрежи.

УЕБ ДИЗАЙН

Уеб дизайн и изработка на динамични и статични сайтове.Изработка на онлайн магазини, каталози, фирмени сайтове форуми и др. с онпейдж сео оптимизация.

Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42

Какво трябва да знаете за отпимизацията на сайт.

Оптимизацията на сайта ви го прави посещаван. В добре оптимизираният сайт посетителите влизат от гугъл с ключови думи. За всяка пазарна ниша се подбират търсени ключови думи, чрез които сайтът достига до подходящата целева група.

Може би сте забелязали че когато търсите нещо с google вие изписвате ключова фраза или дума а не име на фирма или домейн (име на сайт).

Как се прави оптимизация?

Оптимизация се прави вътре в сайта. Прави се анализ на всяка страница подбират се правилни заглавия и описания, при нужда се добавя текст. Текста(съдържанието) е един от основните двигатели при вътрешната оптимизация.Оптимизация извън сайта. Това е същинската оптимизация и тежката артилерия в seo.Когато авторитетни сайтове и тематични статии изпращат линкове към вашият сайт той се класира в топ позиции по най търсените и конкурентни думи.

За колко време се постигат резултатите?

При вътрешната оптимизация резултатите идват от седмица до две. Сайтът се класира до определена позиция и остава там. При външната оптимизация резултатите се получават след първият месец, като изкачването нагоре може да продължи до 3 месеца. При външната оптимизация е нужно време google да забележи връзките към сайта.

Абонаментна СЕО оптимизация и поддръжка на сайт от 50 до 150 лева на месец. В абонамента влизат услугите: СЕО оптимизация, защита от зловреден софтуер и хакери.Цени за уеб дизайн или изработка на сайт. Цените се определят от обема на проекта. За малки сайтове цените са между 80 и 100 лв. над 20 страници от 100 до 200 лв. онлайн магазини над 200 лв.

Въпроси можете да зададете от контактната форма по skype: delfin_136422 или на тел: 0988 847 751

Имейл 
Име 
Текст