Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42

Уеб дизайн с модули и компоненти за Джумла.

За по атрактивен уеб дизайн могат да се използват различни модули и компоненти за Джумла.Флаш ефектите не са приятелски настроени към търачките и често пречат за добрата seo оптимизация, но за сметка на това придават по ефектен уеб дизайн на сайта. Още за създаването на флаш ефекти за Джумла сайт тук. Уеб дизайн на Джумла с флаш хейдър можете да създадете с използването на модула mod_flashmod след като създадете вашият флаш хейдър инсталирайте модула и позиционирайте флаша си. Този модул се изпозва и в този сайт. Ефектен и раздвижен уеб дизайн с изполването на слайдшоу можете да постигнете с модула mod_jt_slideshow. В модула можете да поставите снимки на продукти или услуги който предлага вашият сайт и така освен радвиженият нов дизайн на сайта рекламирате вашите продукти. Не забравяйте да използвате модула със seo стратегията Titles на всяка снимка. Как изглежда уеб сайт използващ този модул можете да видите тук под хейдъра.Разчупете вашият уеб сайт запълнете празните пространства в лявата или дясната колона с тематично или авторско видео използвайки модула mod_jwmedia за видео презентация и по модерен уеб дизайн.

Компоненти с който можете да подобрите вашия уеб дизайн.

Попадал съм на много сайтове изградени с джумла добре изпипани но с дразнещия фавикон на шаблона. Тази лесна задача може да свърши компонента com_phocafavicon с този полезен компонент можете да сменяте фавикона си за секунди.

Абонаментна СЕО оптимизация и поддръжка на сайт от 50 до 150 лева на месец. В абонамента влизат услугите: СЕО оптимизация, защита от зловреден софтуер и хакери.Цени за уеб дизайн или изработка на сайт. Цените се определят от обема на проекта. За малки сайтове цените са между 80 и 100 лв. над 20 страници от 100 до 200 лв. онлайн магазини над 200 лв.

Въпроси можете да зададете от контактната форма по skype: delfin_136422 или на тел: 0988 847 751

Имейл 
Име 
Текст