Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42

Избор на ключови думи за сайта

Изборът на ключови думи е една от най важните задачи с която трябва да започнете преди оптимизацията на сайта. Много често собственици на сайтове избират ключиви думи които не са търсени и популярни.

Каква е ползата да се класирате на първа страница в резултатите с думи и фрази, които не са популярни и търсени.Още преди да пристъпите към оптимизацията на сайта си вие трябва да проучите кой са най-търсените думи свързани с вашият бизнес. Такъв инструмент е Keyword Tool на Google AdWords. С този инструмент на гугъл лесно и бързо ще разберете кои думи и фрази са търсени и средно колко пъти на месец. За да достигнете до вашата аудитория от посетители е добре да знаете как търсят хората и какво изписват в търсачката. 

Съвети при избор на ключови думи. 

  • Направете анализ на всички думи свързани с вашият сайт. 
  • Изберете ключовите си думи с висока степен на търсене. 
  • Не подценявайте средно конкурентните думи и фрази.

Абонаментна СЕО оптимизация и поддръжка на сайт от 50 до 150 лева на месец. В абонамента влизат услугите: СЕО оптимизация, защита от зловреден софтуер и хакери.Цени за уеб дизайн или изработка на сайт. Цените се определят от обема на проекта. За малки сайтове цените са между 80 и 100 лв. над 20 страници от 100 до 200 лв. онлайн магазини над 200 лв.

Въпроси можете да зададете от контактната форма по skype: delfin_136422 или на тел: 0988 847 751

Имейл 
Име 
Текст