Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42

Изработка на уеб сайт

Предлагам ви услуги свързани с изработка на сайт, блог, онлайн магазин, форум и др.Цената е по предварителна договорка и  обикновенно варира така:

Малък сайт до 20 страници се изработва между 80 и 100лв.

Над 20 страници от 100 до 200 лв

Голям сайт с много функции и неограничен брой страници от 200 до 400 лв.

Всички сайтове са с вътрешна сео оптимизация,което прави сайта ви работещ още при стартирането на проекта.

Какво значи работещ сайт?

Всичко е твърде относително, но според моето разбиране за работещ сайт, освен визуалното представяне на информацията и лесната навигация сайтът трябва да бъде изработен така че да бъде харесан и от търсещите машини като google. В случай че вашият сайт е невидим за търсачката, не е посещаван от аудиторията свързана с вашата дейност може да се квалифицира като неработещ. Замислете се каква е ползата от сайт който посещавте единствено вие.

Бюджет за изработка на сайт.

Начините за изработка на сайт са много, има скъпоструващи и често неработещи проекти а също така евтини и работещи сайтове базирани на готови платформи. Точно такъв тип е и този сайт, базиран на платформата джумла. Сайтът има много функции които съм сметнал за необходимо да включа, като съм спестил хиляди модули и компоненти които предлага джумла обществото и то в повечето случаи безплатно. Колко може да струва подобен сайт? В зависимост от вашите претенции за дизайн и обемът от информация която трябва да се въведе прави цената различна и няма как да се определи точната сума за изработка на сайт Тъй като говорим за бюджет и трябва да споменем примерни цифри, за сайт подобен на този изработен със Джумла сумата може да бъде между 80 и 400 лв.

Какво предлагам аз?

Както споменах по нагоре в статята предлагам изработка на работещ сайт. Ефектен уеб дизайн и добри резултати в търсачките гарантирани при средно конкурентни ключови думи без да заплащате за онпейдж сео оптимизация - това е услуга която предлагам при поръчка за изработка на сайт. 

Функционалност - административен панел с пълни права на собственика на сайта можете да променяте текстовете си снимките видеото по най-лесният начин без да имате нужда от мен за в бъдеще. Ниска цена, тъй като аз съм уеб дизайнер на свободна практика мога да ви предложа изгодна цена за изработка на сайт напълно отговарящ на вашите изисквания.След изработката на вашият сайт ще ви обуча как да работите с административния си панел и да подобрите посещенията ви от гугъл. 

Срокове и време за изработка.

Няколко дни или максимум седмица как ви се струва? Сроковете и времето за изработка на вашият уеб сайт в голяма степен зависи и от вас, вие трябва да предоставите информация, като текстове, снимков материял и тн.

За въпроси използвайте контактната форма.

Абонаментна СЕО оптимизация и поддръжка на сайт от 50 до 150 лева на месец. В абонамента влизат услугите: СЕО оптимизация, защита от зловреден софтуер и хакери.Цени за уеб дизайн или изработка на сайт. Цените се определят от обема на проекта. За малки сайтове цените са между 80 и 100 лв. над 20 страници от 100 до 200 лв. онлайн магазини над 200 лв.

Въпроси можете да зададете от контактната форма по skype: delfin_136422 или на тел: 0988 847 751

Имейл 
Име 
Текст