ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА

Добрата реклама в интернет е гаранция за успешен бизнес.С успешна рекламна кампания ше си осигурите много нови клиенти и партньори.

ИМЕЙЛ  МАРКЕТИНГ


Имейл маркетинг или нежелана поща, както и да се нарече това е един от  бързите начини да ви забележат повече хора.

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Социалните мрежи са мощен източник на трафик. Представянето ви във Фейсбук Туитер и стотиците форуми ще ви осигурят хиляди нови посетители.

Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42

Интернет реклама или рекламиране онлайн.

Този сайт предлага интернет реклама и популяризиране на сайт или страница. Рекламата се състои в публикуване на вашият уеб сайт или страница в авторитетни онлайн издания и осигуряване на трафик от форуми, социални мрежи, портали, а също така и най-ценният трафик от гугъл чрез една успешна сео оптимизация. Интернет рекламата прави вашият малък бизнес популярен и ви осигурява нови клиенти. Един от най-ефективните методи за интернет реклама е сео оптимизацията, с този метод се осигуряват посетители директно от търсачките като гугъл,яндекс, яху, бинг и други. Банер рекламата е също един от методите за популяризиране, но не толкова ефективен може би защото хората все по малко кликат на банери които не са свързани с конкретният им интерес. Все пак ако считате че вашият банер трябва да бъде поместен в много сайтове с висок трафик, мога да ви помогна. Интернет реклама чрез социални медии.

фейсбук реклама

Безспорно от всички социални мрежи най-използваната в България Е Фейсбук. С развитието си фейсбук предостави възможности за платени и безплатни реклами на стоки и услуги.Набирането на голям брой харесвания за много фирми стана мания. Истината е че много от харесванията не са естествени и се използват различни хитрости за постигането им. Размяната на лайкове също не е толкова ефективна. Успешната фейсбук реклама става единствено с естествени харесвания, чрез красива фейсбук ландинг страница, организиране на игри, конкурси и тн. хората ще ви станат фенове напълно естествено без да се използват измамни рекламни практики.Съществуват още стотици социални мрежи които са с определена насоченост много от тях имат значителен брой посетители които също могат да попаднат на вашата онлайн реклама стига тя да е интересна и провокативна.

Реклами във форуми.

Съществува мнение че времето на форумите е отминало и от там че интернет рекламите поместени във форумите не вършат работа. Аз съм на малко по различно мнение. Всяко място в което хората се събират за да обменят мнения по определена тема е подходящо за реклама в интернет. Ако например се занимавате с авто услуги, резервни части и др. защо да не се рекламирате в известните форуми като клуб пежо клуб ауди, форумен клуб форд и още много подобни. Магазини за обзавеждане, дрехи, козметика и др в авторитетени форуми като бг мама и подобни. SEO оптимизация

Абонаментна СЕО оптимизация и поддръжка на сайт от 50 до 150 лева на месец. В абонамента влизат услугите: СЕО оптимизация, защита от зловреден софтуер и хакери.Цени за уеб дизайн или изработка на сайт. Цените се определят от обема на проекта. За малки сайтове цените са между 80 и 100 лв. над 20 страници от 100 до 200 лв. онлайн магазини над 200 лв.

Въпроси можете да зададете от контактната форма по skype: delfin_136422 или на тел: 0988 847 751

Имейл 
Име 
Текст