Фейсбук услуги

Повече абонати за личният ви профил – услуга с която изпъквате в социалната медия като четен интересен или харизматичен потребител.

Набавяне на харесвания на вашият пост – е услуга с която ще станете победител в конкурсите при които критерия  за победител е броя харесвания.

Осигуряване на фенове за вашата фейсбук страница – повече доверие и авторитет на бранда ви във фейсбук, а също и за сайта, когато фен страницата е интегрирана в сайта ви.

Фейсбук рекламна кампания – създаване на анкети, томболи и др. с приложения разработени за facebook, осигуряващи стотици харесвания и  посещения  във вашият сайт.

Цените за всички услуги са по договаряне с поръчителя.

Има ли смисъл във  Фейсбук ?

Почти всеки мой познат е регистриран и прекарва част от времето си във фейсбук и подобни социални мрежи . Има  стотици интересни страници и приложения които се споделят  защото са забавни или провокативни. Вероятно сте попадали и на  съвсем безинтересни и скучни фейсбук страници които  имат стотици и дори хиляди привърженици. Едва ли сте се замисляли колко реални са те , но високият брой лайкове предполагат доверие и респект.

Без значение как е постигнат този вот, големият брой на харесванията на снимка, пост или фен страница придава добавена стойност и огромно доверие. Повечето такива вотове   се изграждат със специфични техники и стратегии.

Едва ли някой би спечелил конкурс за споделена снимка видео или какъвто и да е пост без да е ползвал нестандартни методи  за like.Нашият екип ви предлага точно такива услуги и рекламни кампании във Facebook.

Categories: Фейсбук