Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42

Фейсбук харесвания и реклама на сайт.

феисбукПочти всеки мой познат е регистриран и прекарва част от времето си във фейсбук и подобни социални мрежи . Има  стотици интересни страници и приложения които се споделят естестествено защото са забавни или провокативни. Вероятно сте попадали и на  съвсем безинтересни и скучни фейсбук страници които  имат стотици и дори хиляди привърженици. Едва ли сте се замисляли колко реялни са те , но високият брой лайкове излъчва доверие и респект.

Без значение как е постигнат този вот, големият брой на харесванията на снимка, пост или фен страница придава добавена стойност и огромно доверие.Повечето такива вотове   се изграждат със специфични техники и стратегии.

Едва ли някой би спечелил конкурс за споделена снимка видео или какъвто и да е пост без да е ползвал нестандартни методи  за like.Нашият екип ви предлага точно такива услуги и рекламни кампании във Facebook. 

Фейсбук услуги

Повече абонати за личният ви профил - услуга с която изпъквате в социалната медия като четен интересен или харизматичен потребител.

Набавяне на харесвания на вашият пост - е услуга с която ще станете победител при фото конкурсите при които критерия  за победител е броя харесвания.

Осигуряване на фенове за вашата фейсбук страница - повече доверие и авторитет на бранда ви във фейсбук, а също и за сайта, когато фен страницата е интегрирана в сайта ви.

Фейсбук рекламна кампания - създаване на анкети, томбули и др. с приложения разработени за facebook, осигуряващи стотици харесвания и  посещения  във вашият сайт. 

Цените за всички услуги са по договаряне с поръчителя.

Абонаментна СЕО оптимизация и поддръжка на сайт от 50 до 150 лева на месец. В абонамента влизат услугите: СЕО оптимизация, защита от зловреден софтуер и хакери.Цени за уеб дизайн или изработка на сайт. Цените се определят от обема на проекта. За малки сайтове цените са между 80 и 100 лв. над 20 страници от 100 до 200 лв. онлайн магазини над 200 лв.

Въпроси можете да зададете от контактната форма по skype: delfin_136422 или на тел: 0988 847 751

Имейл 
Име 
Текст