Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42

Оптимизациа на сайт визитка?

Все по често получвам запитвания за оптимизация на сайт "тип визитка" Какво точно е сайт визитка?

 Много интересен въпрос и обикновенно запитванията изглеждат така.

Здравейте имам сайт тип визитка можете ли да го разгледате и да ни кажете какво може да се направи за оптимизацията на сайта.

Обикновенно такива сайтове се състоят от 3-5 страници една от които е формата за контакти.Повечето от тях са статични и са направени така че никога да не се класират в търсачките. Също така много ме учудва когато гордият собственик на сайт визитка ми разкаже че уеб дизайнерката го е правила месец та дори и повече. Най интересното е че в цялото сайтче има не повече от 300 думи съдържание а списъкът с ключови думи по които жела да се класира собственикът на саита по някога са над 100 :) Ще разочаровам доста от собствениците на такива сайтчета, кото им кажа че те просто трябва да се изтрият, да се използва качествен софтуер за изработка на сайт та било то и готова платформа като джумла или уърдпрес.

Изводи за оптимизацията на сайт визитка.

Сайт с една или 5 странички няма добри шансове за успех.

При грешно направен сайт на оптимизация не се надявайте.

Дали визитка или не нека вашият сайт си има админ панел.

Попитайте вашият уеб дизайнер дали в изработката на сайта е включена вътрешната оптимизация и дали той е чувал за оптимизация вътре в сайта.

Повечето от така наречените визитки в около 90% от случаите се изтриват напълно и се изграждат отначало, за да се даде нов шанс на домейна ви да се класира по търсени ключови думи.  

Абонаментна СЕО оптимизация и поддръжка на сайт от 50 до 150 лева на месец. В абонамента влизат услугите: СЕО оптимизация, защита от зловреден софтуер и хакери.Цени за уеб дизайн или изработка на сайт. Цените се определят от обема на проекта. За малки сайтове цените са между 80 и 100 лв. над 20 страници от 100 до 200 лв. онлайн магазини над 200 лв.

Въпроси можете да зададете от контактната форма по skype: delfin_136422 или на тел: 0988 847 751

Имейл 
Име 
Текст